25 Nisan 2008 Cuma

İşte Zico'nun derbideki muhtemel 11'i

Taşlar yerli yerine oturacak

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında pazar akşamı gerçekleşecek yılın buluşmasına iki gün kala teknik adamların sahaya süreceği kadrolar da şekillenmeye başladı. Fenerbahçe’de Zico, son haftalardaki tercihini bir kenara bırakıp, taşları yerli yerine oturtma hazırlığında... Son maçlarda solda oynattığı Deivid’i yeniden sağ kanada, Gökhan’ın önüne almayı planlayan Brezilyalı hoca, Colin Kazım’ı yedek kulübesine çekecek. Cezasını tamamlayan Vederson ile Uğur ikilisi de solda görev alacak.

Maldonado kulübe yolcusu

Arthur Zico, son antrenmanlarda talihsiz bir sakatlık olmadığı takdirde Galatasaray derbisinde sahaya Volkan Demirel-Gökhan Gönül, Lugano, Edu, Vederson-Deivid, Aurelio, Selçuk, Uğur Boral-Alex-Kezman 11’iyle çıkacak. Maldonado, sakatlığı geçmesine karşın yedek soyunacak. Aynı şekilde oynatılıp oynatılmaması konusunda sürekli spekülasyonlar çıkartılan Semih Şentürk de, bir kez daha kenarda oturacak ve oyunun ilerleyen bölümlerinde hocasının kendisine şans vermesini bekleyecek.

FB TV’de konuştu

FB TV’de yayınlanan “Zico ile Teknik Analiz” programında konuşan Brezilyalı hoca burada da derbi maçla ilgili açıklamalarda bulundu. Feldkamp’ın görevinden ayrılmasının, kendilerine hiçbir şekilde avantaj oluşturmadığını belirten Zico, “Onların da başında takım adına karar verebilecek kişiler var. Şu ana kadar söyleyebileceğimiz tek avantajımız, sadece bir gol önde olmamız. Beraberliği de avantaj olarak görmüyorum. Ayrıca bu maç şampiyonu belirlemeyecek” dedi.

Hiç yorum yok:

 
spor haberleri-spor haberleri-İzmir spor-youtube